Cool pisze:A ja właśnie teraz skończyłam ten okres najbardziej "aktywnej" nauki 8)
A teraz muszę cały czas coś poprawiać

Cool pisze:A ja właśnie teraz skończyłam ten okres najbardziej "aktywnej" nauki 8)
Ayris10 pisze:Cool pisze:A ja właśnie teraz skończyłam ten okres najbardziej "aktywnej" nauki 8)
A teraz muszę cały czas coś poprawiać
Karaoli pisze:"Rango" i "Jak Wytresować Smoka"![]()
A chyba w piątek idę na Minionki.
Ayris10 pisze:Karaoli pisze:"Rango" i "Jak Wytresować Smoka"![]()
Oooo, też ostatnio oglądałam JWSI też pewnie pójdę na Minionki XD
Potrzebuję
Maratonu
Star Wars
I Marvela
I Władcy Pierścieni + Hobbita
Karaoli pisze:Ayris10 pisze:Karaoli pisze:"Rango" i "Jak Wytresować Smoka"![]()
Oooo, też ostatnio oglądałam JWSI też pewnie pójdę na Minionki XD
Potrzebuję
Maratonu
Star Wars
I Marvela
I Władcy Pierścieni + Hobbita
Nieee, Hobbita nieee, Hobbit jako film jest bleee.
Mam wielkie zapotrzebowanie na obejrzenie drugiej części JWS.
Karaoli pisze:Byłam dziś na Minionkach.![]()
Teraz czas na zaawansowaną matematykę:
Jeśli w filmie mówili, że jest rok 1968, 42 lata przed erą Gru, a SPOILER Gru pojawia się w filmie i ma tam ok. 10 lat, to on w Jak ukraść księżyc ma ok. 52 lat?
Ayris10 pisze:Karaoli pisze:Byłam dziś na Minionkach.![]()
Teraz czas na zaawansowaną matematykę:
Jeśli w filmie mówili, że jest rok 1968, 42 lata przed erą Gru, a SPOILER Gru pojawia się w filmie i ma tam ok. 10 lat, to on w Jak ukraść księżyc ma ok. 52 lat?
Zagadka wszechświata rozwiązana...
Teraz mogę spokojnie umrzeć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
![]() | Ogłoszenie przeczytane | ![]() | Ogłoszenie nieprzeczytane | ![]() | Link do forum | ![]() | Forum przeczytane | ![]() | Podforum przeczytane |
![]() | Forum nieprzeczytane | ![]() | Podforum nieprzeczytane | ![]() | Temat przeczytany | ![]() | Temat przeczytany zamknięty | ![]() | Temat nie przeczytany |
![]() | Temat nieprzeczytany zamknięty | ![]() | Temat przyklejony | ![]() | Temat przyklejony zamknięty | ![]() | Temat przyklejony nieprzeczytany | ![]() | Temat przyklejony nieprzeczytany zamknięty |
![]() | Temat przeniesiony |